Biografie

Leo Kleijn werd op 14 juli 1970 geboren in Leiden. Hij komt uit een muzikale familie, zo speelde zijn vader vroeger mondharmonica in een band. Leo zelf speelde al op jonge leeftijd op de hammondorgel van zijn vader en later speelde hij bij Kunst en Genoegen in Leiden op de piccolo. Zingen vond hij altijd al leuk en zo begon hij samen met een aantal vrienden een bandje, maar doordat de dienstplicht in de jaren 80 nog was moesten ze toen stoppen. Na de diensttijd was er hard geld nodig en zijn alle spullen (muziekapparatuur) verkocht en zo kwam er een einde aan de band. Jaren en jaren hebben ze niets meer gedaan met muziek, alhoewel het zingen altijd wel bleef kriebelen. In oktober 2014 was hij in Café Leidsche Marie waar de toen voormalige toetsenist (wie tevens zijn neef is) als DJ draaide. Hij vroeg aan Leo een liedje te gaan zingen en Leo toch de microfoon te hand genomen. Dit moment was het moment om weer door te gaan en even later stond Leo op Koningsdag 2015 op het grote podium in Hoofddorp te zingen. Ook heeft hij een zeer grote steun gehad aan collega zanger Rick Melissen uit Leiden, hij nam hem mee op sleeptouw en zorgde voor een aantal optredens.

Ook collega zanger Dave Giacomini uit Haarlem heeft veel en betekend nog steeds heel veel voor Leo, Dave heeft Leo geïntroduceerd als zanger en zo is Leo in Haarlem/Heemstede een graag geziene zanger geworden.

Leo staat tegenwoordig in diverse cafés, Voetbalkantine’s, huiskameroptredens en noem maar op en maakt van elk feestje en nog groter feest. . Hij houdt van het Nederlandstalige lied en hoopt zijn liedjes ook eens ten gehore te kunnen brengen op jouw feestje. Met een ruim assortiment aan muziek maakt hij van elk feestje een geslaagd feestje.

Ben jij benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact op.

Leo is te boeken voor een half uur tot avondvullend met of zonder eigen geluid

IMG_9337