Geluidsverhuur en meer

Geluidsverhuur nodig?

Geluid nodig als zanger of zangeres, in een zaal, kroeg of andere gelegenheid, van groot tot klein feest levert LK Sound en Entertainment geluidsapparatuur, verlichting etcetera.

Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van geluid voor artiesten en maken gebruik van gerenomeerde merken.

Ook kunnen wij uw feest voorzien van o.a. verlichting, catering enzovoort.

Geluidsset nodig voor een thuisfeest in de huiskamer of tuinparty, geluid nodig voor gebruik in zalen, kroegen, voetbalverenigingen, bij tentfeesten enzovoort, elk evenement heef zijn specifieke wensen en wij kijken samen naar de beste oplossing.

LK Sound en Entertainment kan u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor de verschillende  toepassingen. De sets worden compleet geleverd inclusief medewerker(s) van LK Sound en Entertainment om alles tot in detail goed aan te sluiten, uiteraard komt er een geluidsman/DJ  mee, zo heeft u dus nergens omkijken naar en kunt u gewoon genieten van het feest, wij zorgen voor de rest.

Van groot tot klein feest, wij staan garant voor een superfeest met super geluid.

Niet alleen het leveren van geluidsapparatuur is onze specialiteit, ook kunnen wij voor u een compleet evenement neerzetten met artiesten, wij werken samen met evenementenorganisatie Hollands Fiesta uit Leiden welke al diverse mooie evenementen heeft verzorgd.

In het kort voor elk evenement kunt u bij ons terrecht.

Neem vrijblijvend contact op via emailadres: info@lksoundenentertainment.nl of bel met 071 – 234 01 00.

LK Sound en Entertainment is onderdeel van www.leokleijn.nl